FSS povlači predstavnike iz OKS?

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije mogao bi da promeni odnose na domaćoj sportskoj sceni.

Prema najavama sa Terazija 3, Kuća fudbala namerava da iz Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije povuče svoja dva predstavnika. Razlog tome je nezadovoljstvo najviših funkcionera FSS zbog izjava koje Vlade Divac, predsednik OKS, upućuje na račun Tomislava Karadžića, predsednika FSS.

Zato će se među tačkama Dnevnog reda pred članovima Izvršnog odbora naći i predlog da se preispita odnos FSS i OKS, a kao jedna od krajnjih mera predviđeno je i povlačenje Gorana Milanovića i Dušana Maravića iz Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije.

FSS je do nedavno bio van olimpijske kuće, ali dolaskom Divca pod zastavu sa pet krugova situacija se promenila. Iako u Predsedništvu OKS fudbal, bez obzira što je najmasovniji srpski sport, nema predstavnika, FSS je dobio dva mesta u Skupštini OKS, čime i praktično postao deo olimpijske porodice. Promocija Milanovića i Maravića bila je gromoglasna najava bolje saradnje dve velike sportske organizacije.

Dobri odnosi zahladneli su kada su čelnici FSS optužili Vlada Divca da sarađuje sa nedavno smenjenim selektorom Radomirom Antićem i bivšim reprezentativcem Savom Miloševićem koji su najglasnija opozicija aktuelnom rukovodstvu Kuće fudbala. Od tada se kroz medije sa Terazija i Dedinja odapinju otrovne strele, a posledica ovog verbalnog rata mogla bi da dovede do prekida saradnje između FSS i OKS..

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!