Fiorentina zainteresovana za Vilotića

Nekadašnji igrač Čuke i Zvezde je od 2012. u Švajcarskoj, igrao je za Grashopers, a ovo mu je druga sezona u redovima kluba iz Berna.

Posle svega što je preturio preko glave, Milan Vilotić već godinama odlično igra u Švajcarskoj, a izgleda da bi nekadašnji (ražalovani) kapiten Zvezde mogao da napravi veliki korak napred.

Naime, za Vilotića je zainteresovana Fiorentina koja traži štopera.

Prva meta “ljubičastih” iz Firence, Lisandro Lopez je preskup. Benfika traži 10 miliona, a direktor “Orlova” Rui Košta nema popusta za bivši klub.

Vilotić je nešto jeftiniji, Paulo Souza je radio u Bazelu, poznaje Srbina, videćemo hoće li se Jang Bojsi složiti pošto je “Vilota” jedan od najznačajnijih igrača u timu. Ima ugovor sa švajcarskim prvoligašem do juna 2018. godine, a ove sezone igrao je na 13 od 18 utakmica Bojsa i postigao je dva gola.

Nekadašnji igrač Čuke i Zvezde je od 2012. u Švajcarskoj, igrao je za Grashopers, a ovo mu je druga sezona u redovima kluba iz Berna.

Za najbolju reprezentaciju Srbije odigrao je tri susreta. Debitovao je 7. juna 2011. u prijateljskom susretu protiv Australije (0:0) u Melburnu, a nastupio je još u avgustu 2001. protiv Rusije (0:1) u Moskvi i u novembru 2011. protiv Hondurasa (0:2) u San Pedro Suli.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!