Danci ipak s navijačima u Humskoj!

Naš prvi naredni rival, Danska, planira da dovede fanove u srpsku prestonicu.

Uprkos tome što će utakmica Srbija – Danska, u petak, biti odigrana pred praznim tribinama, 150 Danaca doći će u Beograd.

Fudbaleri Danske, ipak, imaće podršku navijača u Humskoj!

Ali, izgleda, samo na treningu…

Uprkos tome što je UEFA, kaznivši FSS zbog loše organizacije utakmice sa Albanijom, zatvorila tribine u Humskoj za naredne dve utakmice kvalifikacija za EURO, naš prvi naredni rival, Danska, planira da dovede fanove u srpsku prestonicu.

Od FSS, zatraženo je da oko 150 vlasnika ulaznica za meč Srbija – Danska, bude pušteno na tribine makar na poslednjem treningu ekipe pred utakmicu, dakle u četvrtak uveče.

Prema rečima generalnog sekretara FSS, Zorana Lakovića, mi ćemo kao organizatori morati da njihovu želju sprovedemo u delo, ako to bude tražila UEFA.

– “Interesantan je zahtev Danaca koji su svojim navijačima već prodali oko 150 ulaznica za meč u Beogradu i oni sada insistiraju da njihove pristalice sa kartama bar uđu na poslednji trening svog tima, veče pre utakmice. Ipak, o tome ne odlučujemo mi, nego UEFA”, rekao je Laković za “Večernje novosti”.

Laković je ponovio da će FSS iskoristiti pravo na žalbu na odluku UEFA da naš savez i nacionalni tim kazni igranjem pred praznim tribinama i, što je još gore, oduzimanjem tri boda uprkos tome što je utakmica sa Albanijom registrovana rezultatom 3:0.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!