Ćurčić: Pobeda za samopouzdanje

– “Samo nam je pobeda nedostajala da bi vratili poljuljano samopouzdanje

Radovan Ćurčić, v.d. selektora reprezentacije Srbije istakao je posle meča sa Jermenima da je zadovoljan rezultatom, ali da je igra mogla da bude bolja.

– U ovom trenutku nam je jedan dobar rezultat bio preko potreban i mislim da se to osetilo u igri naše reprezentacije, jer smo ušli u meč sa određenom dozom pritiska. Samo nam je pobeda nedostajala da bi vratili poljuljano samopouzdanje, jer je poznato da u poslednje četiri utakmice nismo napravili dobar rezultat. U prvom poluvremenu bili smo dosta angažovani, nismo ni očekivali da ćemo biti na jednom vrhunskom nivou, ali ono što smo pripremali i želeli uspeli smo u tom prvom poluvremenu da uradimo – rekao je Radovan Ćurčić, v.d. selektora Srbije.

U nastavku utakmice, naročito na početku drugog poluvremena usledio je veliki pad u igri.

– Drugo poluvreme dosta slabije. Ušli smo u taj deo igre sa željom da u prvih 15. minuta igre jakim ritmom nametnemo inicijativu. Ipak čini mi se da smo onda malo usporili, što je protivnik koristio pa su nam Jermeni dobro zapretili u nekoliko situacija. Vidljivo je da su igrači dosta umorni, morali smo bolje fizički da izgledamo, ali šta je tu je. Pobeda je u ovom trenutku najbitnija – zaključio je selektor Srbije.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!