Blaža tradicionalno snimio navijačku pesmu za Mundijal! (VIDEO)

Ako ste mislili da će ovo Svetsko prvenstvo u Rusiji proći bez pesme Prljavog inspektora Blaže i njegovih Kljunova posvećene nacionalnom timu Srbije, prevarili ste se!

Muzička grupa “Inspektor Blaža i kljunovi”, predvođeni najpoznatijim muzičkim inspektorom u Srbiji Inspektorom Blažom, snimila je navijačku pesmu za “orlove” za Mundijal 2018. u Rusiji- “Allez, allez”. Tradicionalno, kao što radi svaki put kada se naša reprezentacija plasira na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Pesma je prava navijačka, potpuno u stilu Inspektora Blaže. Ovakvim rečima i ritmom”orlovima” je dat jak vetar u leđa. Navijačku numeru prate i dva spota.

“Prvi spot je posvećen našoj reprezentaciji, a drugi i deci koja uporno treniraju, i nadaju se da će i oni jednom stići do Mundijala”, otkrio nam je Igor Blažević, poznatiji kao Blaža.

Na snimanju spota u kojem učestvuju naši reprezentativci bilo je veoma zanimljivo, a Blaža je otkrio i detalje:

“Spot smo snimili u Staroj Pazovi i bilo je mnogo zgoda. Nemanja Matić mi je uzeo sve sličice na tapkama, Stojketu sam šutirao penal, a gol su bile dve zastave. Napravio sam mu “mošu” k’o Ronaldinjo u najboljim danima”.

Blaža je prokomentarisao plasman “orlova” na Mundijal, a poručio našem timu:

“Plasman na Mundijal je veliki uspeh i lepo je što će cela Srbija biti srcem uz naše igrače. Na njima je da nam se oduže”.

 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!