Birmingem nudi Žigiću novi ugovor

Englezi kontaktirali menadžera Ćalasana i jasno predočili želju da srpski centarfor ostane veran klubu: Ako bi se produžila saradnja, to bi bilo na dve, možda čak i tri sezone

I jagode i šlag u poslednjem, ovosezonskom kolu engleskog Čempionšipa.

Radost doskorašnjeg srpskog reprezentativca Nikole Žigića (34), bod Birmingema vredan opstanka, remi koji sad piše novi ugovor stasitom golgeteru.

– Zvali su me predstavnici Birmingema i predočili želju da Žigić ostane u klubu – otkriva menadžer Milan Ćalasan u razgovoru za „Sport” – Sve to, verovatno, i pod pritiskom navijača, koji su, javna je tajna, postavili ultimatum rukovodstvu da zadrži srpskog centarfora.

Pomenuti su i uslovi?

– Rečeno mi je da ne mogu da budu na nivou dosadašnjih, ali su, uzimajući u obzir Žigićeve godine, veoma respektabilni. Ako bi se produžila saradnja, to bi bilo na dve, možda čak i tri sezone. U svakom slučaju, pred nama je tema za razmišljanje, uskoro ću na Ostrvo da se detaljnije informišem i, zajedno sa Žigićem, koji, zbog obaveza dece u školi ostaje u Engleskoj do 18. maja, razmotrim ponudu – objasnio je Ćalasan.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!