Bez Kačara i Lukovića, pozvan Lomić

Srpski reprezentativci Gojko Kačar i Aleksandar Luković neće moći da nastupaju na prijateljskom meču sa Bugarskom u Sofiji u sredu, saopštio je FSS.

Razlog su zdravstveni problemi zbog čega je selektor Vladimir Petrović na spisak igrača uvrstio levog beka moskovskog Dinama, Marka Lomića.

Marko Lomić će menjati Lukovića, dok je Petrović odlučio da u tim ne zove zamenu za Kačara pošto u veznom redu ima dovoljno igrača na raspolaganju.

Gojko Kačar je povredio skočni zglob na utakmici Hamburga sa Borusijom iz Dortmunda odigranoj u petak uveče. Teren je morao da napusti u 34. minutu, a detaljniji pregledi pokazaće koliko će Kačar morati da pauzira.

Luković već neko vreme ima problema sa tetivama, a bolovi su se pogoršali u poslednjih nekoliko dana.

Luković uplatio milion dinara za Kraljevo

Dan pre nego što je zbog povrede morao da otkaže poziv u nacionalni tim, Aleksandar Luković se prudružio humanitarnoj akciji prikupljanja pomoći za Kraljevo i njegovim građanima u sanaciji objekata porušenih u zemljotresu.

Luković, koji je rođeni Kraljevčaninm, uplatio je 1.000.000 dinara humanitarne pomoći.

Fudbaler Zenita se tako prduržio akciji u kojoj su do sada Fudbalski savez Srbije, reprezentativac Miloš Krasić i članovi Zajednice klubova Super lige Srbije na čelu sa Partizanom, donirali u akciji po 500.000 dinara.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!