Bačena bomba na Piksijevu kuću!

U niškom prigradskom naselju Pasi Poljana, samo tri kilometra od centra Niša, na porodičnu kuću Dragana Stojkovića Piksija bačena je razorna bomba.

Prema još nepotvrđenim informacijama, na porodičnu kuću proslavljenog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića – Piksija u niškom naselju Pasi Poljana nepoznata osoba bacila je bombu.

Niška policija večeras oko 22 sata medijima je dostavila nesvakidašnje šturo saopštenje u kome se navodi da je u petak “prijavljeno je da je u toku prethodne noći bačena ručna bomba u dvorište porodične kuće D.S.”, da niko nije povređen, kao i da je u toku istraga.

U trenutku ekslplozije u kući je bila samo njegova majka Desanka.

Nezvanično, saznali smo da je nepoznati napadač koristeći mrak i, kako su ispričali susedi porodice Stojković, koji su ga ipak primetili pre događaja, sa kapuljačom od jakne preko glave, prišao ogradi i bacio bombu u dvorište, a onda trkom pobegao.

Eksplozivna naprava pala je na metar i po od glavnog ulaza u porodičnu kuću i eksplodirala je. Pričinjena je znatna materijalna šteta na ulaznim vratima, prozorima i fasadi, ali povređenih u ovom bombaškom napadu, rečeno nam je, nije bilo.

– Skočila sam od straha. Pogledala sam u kamere, ali se ništa nije videlo, samo neki dim. Ujutru sam primetila rupu, a komšije tvrde da su videle mladiće s kapuljačama kako ulaze u crna kola – rekla je za “Blic” Piksijeva majka.

Blic navodi i da nijedna od 4 sigurnosne kamere postavljenih na kući, nije snimila napadače.

Dragan Stojković rođen je 3. marta 1965. godine u Nišu. Bivši je fudbaler Radničkog iz Niša, Crvene zvezde, italijanske Verone, Olimpika iz Marselja i japanske Nagoje.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!