Albanski fudbaleri odbili da predaju letelicu!

Delegat Hari Bin je dva sata tražio od Albanaca da mu predaju dron i zastavu, ali su to oni odbili.

Reprezentativci Albanije sakrili su u svojoj svlačionici letelicu koja je nosila zastavu velike Albanije i zbog koje je prekinut meč sa Srbijom u kvalifikacijama za EP 2016. godine.

Utakmica na stadionu Partizana između Srbije i Albanije prekinuta je u 42. minutu, pošto je došlo do nereda, kada je iznad terena počeo da leti dron – mala letelica na daljinsko upravljanje. Na platnu koje je bilo zakačeno za dron bila je mapa velike Albanije u boji i sa motivom albanske zastave, sa leve strane fotografija osnivača moderne albanske države i prvog premijera Ismaila Ćemaljija, a sa desne Ise Boljetinija, albanskog nacionaliste.

Zastavu je na teren oborio Stefan Mitrović, a njega su potom napali albanski igrači. Oni su mu oteli zastavu sa dronom i odneli je na klupu za rezerve. Usledio je incident, a sudija Martin Etkinson je prekinuo utakmicu.

Delegat Hari Bin je dva sata tražio od Albanaca da mu predaju dron i zastavu, ali su to oni odbili. Jedan albanski fudbaler je poneo letelicu sa sobom, a zastava je na kraju predata holandskom delegatu.

Brat albanskog premijera Edija Rame, Olsi Rama uhapšen je sinoć u VIP loži stadiona Partizana, a potom je pušten. On je izazvao prekid utakmice upravljajući bespilotnom letelicom sa zastavom velike Albanije.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!