Advokat: Razmisliću o ostavci i svom statusu

Selektor uzorke večerašnje blamaže traži i u prekinutom meču protiv Albanije…

Dve i po utakmice je Dik Advokat vodio Srbiju i uspeo da kumuje jednom od najtežih poraza naše reprezentacije. Konačnih 3:1 nisu adkevatno merilo koliko je Srbija večeras bila inferiorna u odnosu na danske fudbalere.

Mirnni Holanđanin je posle meča bez ikakvog blama istakao da je ovo prva užansa utakmica koju je naša reprezentacija odigrala pod njegovom komandom!?

– “Ovo je prva užasna utakmica od kada sam ja selektor. Ako neko treba da se krivi, onda sam to ja.Da, razmisliću o ostavci i svom daljem statusu. Preuzeo sam posao jer sam mislio da imamo tim koji može da se kvalifikuje, ali nekoliko meseci kasnije svi smo pod ogromnim pritiskom. Fer je i korektno da sednem i razgovaram sa čelnicima Saveza”, rekao je Advokat posle meča, a prenosi Beta.

Advokat uzorke večerašnje blamaže traži i u prekinutom meču protiv Albanije…

– “Sve je počelo na utakmici sa Albanijom i sada se samo reflektuje, očigledno je preveliki pritisak na igračima. Ovo je katastrofalan početak kvalifikacija. Uprkos vođstvu i dobroj prilici odmah potom, posle toga je na terenu postojala samo jedna ekipa. Bili smo daleko od gola, od prilika. Nismo delovali kao ekipa. Bilo je mnogo pritiska i problema, sve je počelo posle utakmice sa Albanijom”, ocenio je Advokat.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!