Advokat: Neko ne želi Srbiju na EP

“Epilog procesa odlučivanja je za mene, kao selektora Srbije, jednostavno neverovatan – kažnjena je samo jedna strana, a to je Srbija.

Selektor Srbije Dik Advokat rekao je da ne može da veruje da je UEFA donela odluku da kazni Srbiju oduzimanjem tri boda u kvalifikacijama za EP 2016. godine.

UEFA je dodelila pobedu Srbiji sa 3:0 nad Albanijom, ali je “orlovima” oduzela tri boda i naredne dve utakmice moraće da igraju pred praznim tribinama.

– “Iskreno, donesene odluke smatram vrlo čudnim. Albanci su prošli veoma dobro – ne razumem zašto su kažnjeni novčano, u čemu je smisao toga.”

– “Oni nisu hteli da nastave da igraju utakmicu pod bilo kojim okolnostima, kako te večeri sa ili bez publike, tako i sutradan… Na žalost, stičem utisak da neko ne želi da Srbija bude učesnik prvenstva Evrope 2016. godine u Francuskoj”, rekao je Advokat za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

On je dodao da se na utakmice izmedju Srbije i Albanije mora gledati kao na slučaj Rusije i Gruzije, koje nisu mogle da budu zajedno svrstane u grupi.

– “Epilog procesa odlučivanja je za mene, kao selektora Srbije, jednostavno neverovatan – kažnjena je samo jedna strana, a to je Srbija. Čudna situacija je i kada pogledate na tabelu – odigrali smo dve utakmice, nijednu nismo izgubili, piše da imamo jednu pobedu, a osvojili smo samo bod”, rekao je Advokat.

Advokat je kao otežavajuću okolnost istakao to što će Srbija naredne dve utakmice igrati bez podrške navijača kod kuce.

“Verujem u naš tim, učinićemo sve da pobedama ispunimo cilj i izborimo mesto na najvišoj evropskoj sceni”, rekao je Advokat.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!