Zvezdin ultimatum: ”Tole, odlazi!”

Očekivana odluka Upravnog odbora Crvene zvezde na današnjoj sednici, a povodom minulih događaja na utakmici protiv Napretka u Kruševcu. Predsedniku FSS dat rok od 30 dana da podnese ostavku. U suprotnom…?

Velika prašina se podigla nakon utakmice u Kruševcu, gde je Napredak ugostio Crvenu zvezdu, aktuelnog šampiona države.

Nedosuđeni penali, sporne situacije u šesnaestercima oba tima, pozivi da se sudija Santrač doživotno kazni i direktne optužbe na račun Tomislava karadžića epilog su derbija.

Višegodišnji navijački slogan ”Tole, odlazi”, u najkraćem je i poruka sa današnje sednice Upravnog odbora Crvene zvezde.

Bilo kako bilo, na večerašnjoj sednici Upravnog odbora, Zvezda je postavila ultimatum predsedniku FSS da u roku od 30 dana podnese ostavku na tu funkciju i da raspiše izbore na svim nivoima.

Ukoliko Karadžić to ne bude učinio, Zvezda će započeti ”drugu fazu” borbe za promenu na čelu Saveza, ali će o tome obavestiti javnost tek pošto prođe ovaj zadati rok.

Takođe, i prvi čovek crveno-belih Zvezdan Terzić je najavio svoju ostavku na mesto predsednika Zajednice superligaša, jer smatra da i ona radi po nalogu Tomislava Karadžića.

Zabava za široke (navijačke) mase ponovo počinje…

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!