Zvezda odredila cene ulaznica za Ligu šampiona

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je cene po kojima će se prodavati paket karata za sva tri meča u Ligi šampiona.

Srpski šampion igraće u grupi B protiv minhenskog Bajerna, Totenhema i Olimpijakosa.

U nedelju je objavljeno da će se paket ulaznica za sva tri meča koja će biti odigrani na Stadionu “Rajko Mitić” prodavati po sledećim cenama: 12.000 dinara za Sever i Sug, 24.000 dinara za Istok bok (sektori 1, 2, 6 i 7), 30.000 dinara za Istok centar (sektori 3, 4 i 5) i Zapad bok (sektori 1, 2, 6 i 7), 36.000 dinara za Zapad centar (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22), 60.000 dinara za VIP zapad, 90.000 dinara za VIP 1 i VIP Galeriju.

Plaćanje je moguće gotovinom i platnim karticama a s obzirom da se radi o paketima karata za tri utakmice klub je omogućio i kupovinu karata na rate platnim karticama.

U fazi pretprodaje koja počinje u ponedeljak 9. septembra i traje do nedelje 15. septembra, karte mogu kupiti samo vlasnici sezonskih karata za tekuću sezonu kao i aktivni članovi kluba koji poseduju novu člansku kartu sa grbom sa tri zvezdice.

Svim vlasnicima sezonskih karata uključujući i porodične karte, automatski će biti napravljene rezervacije u sistemu za “njihova” mesta uz popust od 50% na cenu karte određene za taj sektor.

Sve detalje oko prodaje karata pogledajte OVDE.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!