Zoran Đorđević: Pod mojim vođstvom, bićemo prvaci sveta! (VIDEO)

Srpski fudbalski trener Zoran Đorđević, koji je tokom karijere trenirao klubove u 14 zemalja i vodio četiri reprezentacije, hoće da bude selektor Srbije! “Ja ću sa Srbijom da budem prvak sveta”, poručuje.

Zoran Đorđević, trener o kojem je britanski Bi-Bi-Si (BBC) snimio dokumentarni film o njegovom radu u Africi pod nazivom “Trener Zoran i njegovi afrički Tigrovi”, poslao je kandidaturu na mesto selektora Srbije.

Đorđević, koji je rođen u selu Veliki Jovanovac kod Pirota, čak tri puta do sada je podnosio kandidaturu za isti posao, ali je svaki put odbijen.

https://www.youtube.com/watch?v=gmwCLkZay5U

U najnovijoj kandidaturi, koju je uputio FSS-u, 65-godišnji Đorđević je naveo da želi da srpska fudbalska reprezentacija ima “kvalitetnog trenera, koji će ispuniti očekivanja svih građana Srbije i na Mundijalu u Rusiji ostvari najveći uspeh u istoriji našeg fudbala, a to je osvajanje titule svetskog šampiona!”.

– “Ja nudim svo moje teoretsko i praktično znanje i iskustvo fudbalskog trenera sticano u pet reprezentacija i u klubovima u 14 zemalja”, dodao je Đorđević.

Od srpskih klubova vodio je Radnički iz Pirota, Trudbenik iz Beograda i Timok iz Zaječara, a radio je i u Indiji, Kuvajtu, Bangladešu, Iranu, Emiratima, Filipinima, Jemenu, Siriji, Kataru, Južnom Sudanu…

Odbor za hitna pitanja FSS trebalo bi u petak da se sastane i odluči o novom selektoru, nakon razlaza sa Slavoljubom Muslinom. Najveći kandidat da vodi “orlove” na Mundijalu u Rusiji je Mladen Krstajić, Muslinov pomoćnik, koji sada ima prefiks “vršilac dužnosti”.

On je izrazio očekivanje da izbor selektora srpske fudbalske reprezentacije bude obavljen “na dostojanstven, pravedan, pošten i profesionalan način”, uz poštovanje svih kriterijuma.

– “Mnogo puta do sada selektor je biran na nepravedan, netransparentan način, pod velom tajne i isključivo iz ličnih interesa. Stoga vam se opet obraćam da se… greške iz prošlosti ne ponove”, napisao je Đorđević.

Izvor:
Mondo.rs
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!