Zlatni Orlići sleteli u Srbiju! (VIDEO)

– “Niko nije mislio da ćemo ovo uspeti da ostvarimo, stvarno još nismo svesni. Hvala svima, da nismo bili tako složni i ovakav tim tim, ništa od ovoga ne bi bilo”, rekao je najbolji golman Svetskog prvenstva Predrag Rajković

Svetski šampioni su stigli u Srbiju! Omladinska selekcija Srbije nešto posle osam časova sletela je na aerodrom Nikola Tesla, gde ju je dočekao veliki broj ljudi.

Ipak, to niće biti ništa naspram onoga što izabranike Veljka Paunovića čeka večeras od 20.00 ispred gradske skupšine.

– “Osećaj je fenomenalan, mislim da još niko od nas nije svestan šta smo postigli. Niko nije mislio da ćemo ovo uspeti da ostvarimo, stvarno još nismo svesni. Hvala svima, da nismo bili tako složni i ovakav tim, ništa od ovoga ne bi bilo”, rekao je najbolji golman Svetskog prvenstva Predrag Rajković.

Orlići su postali pravi heroji nacije i apsolutno zasluženo su stekli ogromnu popularnost.

– “Sve je ovo deo sporta, navići ćemo se na to. Velika je stvar što se stvorila ovakva pažnja. Ja sam još ranije poželeo doček ispred Skupštine, nadam se da će biti mnogo ljudi, jedva čekamo!”, rekao je Rajković.

Prvaci sveta dočeni su povicima “šampioni”, a oni su im odgovorili stihovima dobro poznate pesme “Igraj i pobedi” i “Dajte Brazil da se igramo”.

Avion koji je prevozio omladindsku reprezentaciju dočekan je svečanim pozdravom i vodenim lukom, koji se u vazduhoplovstvu koristi u izuzetnim prilikama, kada se ukazuje najviša počast.

Umorni posle napornog puta fudbaleri su se odmah po dolasku uputili u Sportski centar FSS u Staroj Pazovi, gde će ih nešto kasnije pozdraviti predsednik Srbije Tomislav Nikolić. U Staroj Pazovi biće upriličena i konferencija za novinare.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!