Žigić ponovo u Birmingemu?

Imali smo razgovor i pozvao sam ga da trenira sa nama. On je veoma sposoban igrač i svestan sam koliki je doprinos dao klubu u predhodne četiri godine, rekao je menadžer Birmingema Geri Rouvet

Navodno je bio želja Arsenala prema izjavama njegovog agenta Milana Ćalasana (Arsen Venger to demantovao i angažovao Denija Velbeka), trenirao sa Blekpulom, a ipak ponovo će obući plavo-beli dres.

Nikola Žigić se vraća u Birmingem, trenutmo samo trenira sa seniorskim timom, ali prema pisanju tamošnjih medija očekuje se i potpis novog ugovora.

– Imali smo razgovor i pozvao sam ga da trenira sa nama. On je veoma sposoban igrač i svestan sam koliki je doprinos dao klubu u predhodne četiri godine. Pogledaćemo u kakvoj je formi, videćemo da li je raspoložen da se vrati, jer je u klubu potpuno novo rukovodstvo, izjavio je menadžer Birmingema Geri Rouvet.

Menadžer Birmingema se nada da Žigić neće tražiti veliku platu, kao na kraju prošle sezone zbog čega saradnja nije nastavljena.

– Nikola je svestan kakva je finansijska situacija u klubu. Ipak, on želi da ostane u Engleskoj i igra fudbal ovde, a siguran sam da mu ovaj klub mnogo znači. Još uvek ništa nije definisano, videćemo šta će se događati narednih dana, zaključio je Rouvet.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!