Verbeka ne napušta optimizam

Selektor reprezentacije Australije veruje da je njegov tim sposoban da ubedljivo savlada “orlove”.

Pim Verbek selektor reprezentacije Australije, koja će u sredu od 20.30 časova igrati protiv Srbije u odlučujućem meču grupe D za plasman u osminu finala Svetskog prvenstva, veruje da je njegov tim sposoban da ubedljivo savlada “orlove”.

– Moramo da pobedimo i tu nema diskusije. Dosta toga zavisi i od rezultata druge utakmice iz grupe, a igrači su tražili da ih tokom naše utakmice obaveštamo o kretanju rezultata na meču Nemačka – Gana. Međutim, očekujemo da Nemačka pobedi u tom duelu što znači da je nama potrbna ubedljiva pobeda protiv Srbije, rekao je Verbek.

Holanđanin veruje da je moguće da njegovi izabranici ispune taj zadatak.

– Znam da mnogi smatraju da ne možemo da postignemo nekoliko golova, ali koliko se sećam bili smo prilično efikasni u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo zato verujem da imam dovoljno igrača koji su sposobni da odrade taj posao. Moramo da pobedimo Srbiju sa najmanje četiri gola razlike i zato ćemo se skoncentrisati samo na to, sve ostalo je iza nas. Ne želimo više da razmišljamo o Nemačkoj ili Gani, samouveren je Verbek.

Selektora “sokerusa” ne brine previše što zbog suspenzije neće moći da računa na iskusnog Krega Mura.

– Imam 23 igrača na raposlaganju i svako ima svoju zamenu. Bušamp može da igra na toj poziciji, a isto tako i Miligen može da zameni Mura. Nisam još odlučio kome da pružim priliku, završio je Verbek.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!