Venger hoće Piksija za pomoćnika?!

Trener Nagoje Dragan Stojković Piksi je rekao da je počastvovan što se njegovo ime dovodi u vezu sa Arsenalom, ali smatra da je još rano pričati o odlasku iz Japana.

Menadžer Arsenala i bivši trener Nagoje Arsen Venger je nedavno rekao da bi Dragan Stojković Piksi mogao da bude njegov naslednik i u Londonu, jer ima istu fudbalsku filozofiju, a britanski mediji i ovih dana spominju legendu srpskog fudbala.

“Dejli ekspres” navodi da Vengerov asistent Pet Rajs na kraju sezone ide u penziju i da se već razmišlja o stručnjacima koji bi mogli da zauzmu njegovo mesto. Venger želi pored sebe nekog od svojih učenika, a glavni favoriti su Piksi i Patrik Vijera, koji bi posle sezone u Mančester sitiju mogao da okači kopačke o klin.

– “Neverovatno je čuti nešto tako, ali ipak ostajem da stojim na zemlji. Videćemo šta nosi budućnost. Ne osećam pritisak zbog toga. Velika je stvar što me uopšte neki porede sa Vengerom, jer to znači da sam nešto postigao. Ne plašim se to da kažem. Znam da u svakom klubu mogu da napravim nešto posebno. Ovo samo znači da sam na dobrom putu i to je nešto što me dodatno motiviše”, rekao je Stojković.

On je dodao da ga ne zadovoljava titula prvaka Džej lige i da želi da se dokaže kao trener sa mnogo više pehara.

Legenda srpskog i japanskog fudbala se osvrnula i na tragediju koja je zadesila Japan. Stojković je nedavno bio trener najboljeg tima lige u humanitarnom meču, a novinari su ga pitali i o pomoći koja stiže iz Srbije.

– “Jedan mali grad u Srbiji je sakupio 10.000 dolara pomoći. To je neverovatno. Taj gradić je u blizini mog rodnog mesta i znam kako ljudi tamo žive. Tih 10.000 od njih je kao milijarda dolara od drugih. To je jedan snažan gest”, rekao je Stojković.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!