UEFA: Albancima preti poraz zbog odbijanja da nastave meč?

O eventualnim kaznama za nerede na meču između Srbije i Albanije 23. oktobra odlučivaće Uefino telo za Kontrolu, etiku i disciplinu. Za sada, ništa ne ukazuje da će bilo ko od fudbalera biti pod istragom

Evropska kuća fudbala konačno se izjasnila povodom “greha”, učinjenih tokom nereda nastalih na jučerašnjem duelu kvalifikacija za EURO 2016 između Srbije i Albanije.

Sve u svemu, naš Savez je odgovoran po pet, a albanski po dve tačke.

Protiv FSS-a je pokrenut disciplinski postupak po sledećim tačkama: paljenje i bacanje pirotehnike, nemiri na tribinama, ulazak navijača na teren, loša organizacija i korišćenje laserskih pointera.

Ipak, zanimljivije je da će FS Albanije disciplinski odgovarati za odbijanje da se nastavi meč i isticanje zabranjenih parola. Naravno, to znači da Albanci zaista nisu hteli više da igraju, kao što se i naslućivalo, što bi značilo da bi po pravilima Srbija trebalo da dobije par-forfe sa 3:0. Za sada, takođe ništa ne indicira da će bilo ko od fudbalera biti pod istragom.

UEFA telo za Kontrolu, etiku i disciplinu pozabaviće se ovim, verujemo veoma zamršenim predmetom u idući četvrtak, 23. oktobra.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!