Tole i dalje žali za Mihajlovićem!

Prvi čovek FSS tvrdi da niko u Savezu ”ne beži od istine” posle debakla u Češkoj i najavljuje mogućnost prevremenih izbora. Takođe, Karadžić ne krije koga od trenera najviše ceni na ovim prostorima.

Reprezentacija Srbije se obrukala u Češkoj, kao i posle meča u Ostravi, zbog neprofesionalnog ponašanja pojedinih fudbalera, i na taj način stavila tačku na jednu od najneuspešnijih godina u našem reprezentativnom fudbalu.

Posle svega, predsednik FSS Tomislav Karadžić u izjavi ”Novostima” ističe da su promene neophodne, i to što pre.

– ”Očigledno je da nešto mora da se menja. Najgore u svemu je što se te najavljene promene poklapaju sa izborima u našoj organizaciji. Zato ću da razmislim da li da se možda ubrza izborni proces.

Da ne čekamo mart za konkretne promene, jer nas tada čekaju dve prijateljske utakmice koje će i zvanično da označe početak našeg puta ka Mundijalu u Rusiji”, istakao je Karadžić.

Srbiju su kroz protekle kvalifikacije sa klupe vodili Dik Advokat i Radovan Ćurčić, koji je i dalje na klupi ”Orlova”, sa ugovorom do 2018. Ipak, posle najnovijeg neuspeha, neizvesno je koliko će se Ćurčić na tom mestu zadržati.

Njega Karadžić ne želi da kritikuje, ističe njegove ljudske i trenerske kvalitete i veruje da ”Ćurčićevo vreme tek dolazi”.

Ali, posle svega, Tole nema nikakvu dilemu ko je najbolji izbor za selektora ”Orlova”.

”Žao mi je što Siniša Mihajlović nije ostao selektor Srbije i što se na klupi zadržao samo godinu i po. Tvrdim da je to naš najbolji trener”, zaključio je Karadžić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!