This Day in History: 2013-03-20

Na današnji dan, 20. marta 2013. selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović, na konferenciji za štampu pred kvalifikacioni susret sa Hrvatskom, ponudio je opkladu srpskim novinarima zatraživši od njih da pokušaju da pogode njegov sastav koji će izvesti na Maksimiru.

Niko od 70 novinara, koliko ih je tipovalo, nije bio ni blizu. Pogađate, nikome ni na kraj pameti nije bilo da će Željko Brkić stajati na golu umesto Vladimira Stojkovića, a Alen Stevanović, Ivan Radovanović i Marko Šćepović dobiti prednost u odnosu na Dušana Tadića, Zdravka Kuzmanovića i Filipa Đorđevića.

Kao da je nasumično, iz šešira, birao prvih 11, a dva dana kasnije, Hrvatima je samo malo vremena bilo potrebno da dođu sebi od zbunjenosti zbog takvog dara pa da počiste reprezentaciju Srbije sa terena.

“Ole, ole…” i “Siniša ustašo” pevali su Zagrepčani u finišu, slaveći veliku i značajnu pobedu svoje reprezentacije u borbi za odlazak na Mundijal u Brazilu, dok su srpski fudbaleri još jedno veliko takmičenje proveli pored TV ekrana.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!