Subotić: Imao sam sreće

Reprezentativac Srbije i odbrambeni igrač Borusije iz Dortmundas krenuo lagano da se vraća u trenažni proces

Defanzivac Srbije Neven Subotić se uspešno oporavlja od potresa mozga koji je zaradio na utakmici protiv Majnca i već je krenuo lagano da se vraća u trenažni proces.

– “Dobio sam udarac u predelu usta, ali veoma jak. Odmah sam hospitalizovan, a usledili su i detaljni pregledi koji su ukazali da sam doživeo potres mozga. Ali, s obzirom na to da se već sada osećam potpuno dobro, mislim da možemo da konstatujemo da sam imao i sreće i da sve teče u najboljem redu”, rekao je Subotić.

Lekarska ekipa “milionera” je Subotiću preporučila trodnevno mirovanje, ali je on već počeo sa laganim radom u teretani.

– “Na neki način je već počeo proces oporavka i povratka. Iskreno, verujem da ću u naredna dva, tri dana biti potpuno spreman i da ću se već tada priključiti drugovima na treninzima punog intenziteta. Naravno, poslušaću svaki savet doktora, ali me zaista raduje da ne osećam nikakve probleme. Lično, očekujem da budem na terenu sledeće subote, 30. jula, u Kup utakmici protiv Zandhauzena, kao i u meču prvog kola novog šampionata u kojem ćemo u petak, 5. avgusta, dočekati Hamburger.”, rekao je Subotić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!