Stojiljković menja povređenog Pavlovića (VIDEO)

Muslin uputio još jedan naknadni poziv

Selektor reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin ponovo je morao da reaguje zbog povrede jednog od igrača i uputi novi naknadni poziv za duel sa Gruzijom.

Četiri dana pred okupljanje reprezentativaca i početka priprema za duel sa Gruzijom u Tbilisiju, selektor Slavoljub Muslin uputio je još jedan naknadni poziv.

Zbog povrede napadača Kopenhagena Andrije Pavlovića naknadno je na spisak dodato ime Nikole Stojiljkovića, bivšeg fudbalera Čukaričkog koji trenutno brani boje portugalske Brage.

– “Nikola je dobio poziv naknadno zato što nećemo moći da računamo na Andriju Pavlovića. Pavlović se povredio na poslednjoj utakmici Kopenhagena zbog čega je u poluvremenu izašao iz igre” objasnio je Muslin.

Andrija Pavlović je zaradio posekotinu zbog koje će morati da miruje nešto duže no što se u prvi mah mislilo.

– “Zbog toga neće biti u mogućnosti da bude u reprezentaciji i da radi sa nama onako kako smo priželjkivali. Stojiljkovićeve kvalitete dobro poznajem i verujem da će biti odgovarajuće rešenje za sve što nas čeka tokom priprema za veoma važan meč protiv Gruzije” zaključio je Muslin.

Selektor je u utorak naknadno u nacionalni tim pozvao i Nemanju Gudelja koji će delovati kao zamena za povređenog Ljubomira Fejsu.

Srpski reprezentativci okupiće se u ponedeljak u SC FSS u Staroj Pazovi, a duel sa Gruzijom na programu je 24. marta.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!