Stanković dovodi Andriju Živkovića u Inter!

Vihornom Nišliji, potpisniku na majstorije protiv Steaue i Augzburga, ugovor sa Partizanom ističe poslednjeg dana juna 2016. godine.

Italijanski velikan stao je u red za srpskog bisera Andriju Žikovića!

Slavni klub iz Milana, prema pisanju prestižnog „Tutosporta”, prati svaki korak Partizanovog vunderkinda i krilni napadač se uveliko nalazi u fokusu trenera Roberta Manćinija i tim-menadžera Dejana Stankovića.

Andrija Živković je fenomenalnim partijama „zaludeo” pola Evrope i ne čudi što sijaset eminentnih klubova često šalje emisare u Humsku.

Zlatni Orlić, po mnogima najbolji igrač Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, zainteresovanima non-stop iz bogatog opusa veština pruža materijal zbog kojih bi želeli da ga privole svome carstvu.

Vihornom Nišliji, potpisniku na majstorije protiv Steaue i Augzburga, ugovor sa Partizanom ističe poslednjeg dana juna 2016. godine. Crno-beli, navodno, već sad imaju na stolu ponude za Živkovića od 10 miliona evra, ali ne pitaju se samo oni.

Srpski prvak ima pravo samo na 25 odsto od ugovora Andrije Živkovića, 50 odsto je u vlasništvu menadžerske agencije Pinija Zahavija, 25 odsto njegovog oca Jovice…

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!