Škuletić debitovao, Lokomotiva poražena (VIDEO)

Bivši napadač Partizana debitovao je u porazu njegove ekipe od Amkara, ali kaže da mu nije bilo svejedno jer oseća pritisak zbog visokog transfera

Potencijalni reprezentativac Srbije Petar Škuletić debitovao je u dresu moskovske Lokomotive, odigrao je drugo poluvreme utakmice protiv Amkara, koju je njegova ekipa izgubila sa 2:0. U razgovoru sa ruskim medijima je istakao da oseća mali pritisak zbog visine obeštećenja od četiri miliona evra, koliko je Lokomotiva platila za njegov transfer.

– Znam da nije bilo velikih transfera u Rusiji osim mojeg. Možda ta suma koju je Lokomotiva izdvojila za mene malo pojačava pritisak, ali mi takođe šalje poruku da je klub verovao u mene i da je bio spreman da plati toliki novac – rekao je Škuletić.

Bivši napadač Partizana je otkrio da je imao nekoliko ponuda ove zime.

– Sporting iz Lisabona i Volfsburg su me želeli, a najkonkretniji je bio Lil. Pokazali su veliku želju da me dovedu, čak sam potpisao i predugovor. Ali se na kraju promenila uprava u Partizanu i novi čelnici nisu bili zadovoljni ponudom Lila. Rekli su mi da me neće pustiti za ponudu manju od 4.000.000 evra. Na kraju je Lokomotiva poslala zadovoljavajuću ponudu.

– Imao sam i ponudu iz Kine, ali sam automatski odbio tu ponudu. Upropastio bih karijeru da sam to uradio sada. Možda kada budem imao 34 godine – jasan je Petar Škuletić.

Napadač Lokomotive je otkrio ruskim medijima i da je već bio blizu dresa Srbije, jer se Dik Advokat premišljao između njega i Danka Lazovića, kao i to da bi voleo da posle Lokomotive karijeru nastavi u Premijer ligi.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!