Promene u Stručnom odboru FSS

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, na sednici održanoj 14. jula, doneo je Odluku o izmeni i dopuni Odluke i postavljenju članova Stručnog odbora FSS.

Umesto dosadašnjeg predsednika Ljubiše Tumbakovića, postavljen je Slobodan Santrač, a mandat u SO FSS prestao je dosadašnjem potpredsedniku Miloradu Kosanoviću, kao i članu Aleksandru Jankoviću.

Za nove članove SO FSS izabrani su Slobodan Simić i dr Miljko Ristić. Dosadašnji članovi SO FSS Dušan Savić i Aca Kovačević postavljeni su za potpredsednike.

Na sednici Odbora za hitna pitanja FSS razmatrana su i pitanja koja će se naći na dnevnom redu sednice Izvršnog odbora FSS, koja će biti održana u sredu, 21. jula 2010, od 12 časova u zgradi Skupštine opštine Stara Pazova. Glavni akcenat sednice biće usvajanje akata za nastupajuću takmičarsku sezonu.

U toku današnjeg dana, održan je i niz sastanaka u Fudbalskom savezu Srbije. Na zajedničkoj sednici Nadzornog odbora i Finansijske komisije FSS, razmatrano je finansijsko poslovanje FSS u preodu 1. januar – 30. jun 2010. Posle je usledila i sednica Komisije za žalbe FSS, na kojoj su razmatrane odluke prvostepenih organa FSS.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!