Prijateljska: Australija – Srbija (11,30h, RTS1)

Fudbalska reprezentacije Srbije u utorak (11.30, RTS 1) u Melburnu igra prijateljski meč sa selekcijom Australije

Iz tabora „orlova”, koji će na stadionu „Itihad” imati veliku podršku naših iseljenika, poručuju da će pokušati da se koliko-toliko revanširaju „kengurima” za bolan poraz na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Selektor našeg tima Vladimir Petrović Pižon svestan je da je vreme kada su naši ovakve mečeve lako dobijali davno prošlo i da će njegov tim morati mnogo da se potrudi ukoliko želi dobar rezultat.

– Australijski fudbal je mnogo napredovao od vremena kada sam ja bio igrač. Tada smo veoma lako dobijali njihove timove, ali se sada situacija promenila. Mnogo njihovih igrača je u Evropi i to njihovu reprezentaciju čini mnogo ozbiljnijom. Australija ima pozitivan bilans sa našom reprezentacijom, tako da očekujem veoma interesantnu utakmicu. Mislim da će publika najviše uživati – rekao je Petrović.

Očekuje se da i na ovom meču, kao i na prethodnom protiv Južne Koreje u Seulu, šansu dobiju igrači koji su novi u reprezentaciji.

– Uvek smo se trudili da na prijateljskim utakmicama dobijemo nekog novog igrača. Sada sam poveo nekolicinu koji nisu igrali nijedan meč u reprezentaciji. Nadam se da ćemo dobiti barem dva fudbalera koji će ostati u timu za naredne kvalifikacije. Moraće da se bore i pokažu koliko vrede jer se u reprezentaciji šanse ne dobijaju često – rekao je Petrović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!