Piksi: Hvala na ponudi, ali ostajem u Gvangdžuu

Stojković, koji se spominjao kao jedan od glavnih kandidata za selektora reprezentacije Srbije posle odlaska Slavoljuba Muslina, nastaviće saradnju sa ambicioznim kineskim prvoligašem.

Veljko Paunović i Dragan Stojković Piksi neće voditi reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Slaviša Kokeza i FSS su nakon raskida sa Slavoljubom Muslinom u potrazi za novim selektorom, a najveće šanse su bile date dvojici gore pomenutih trenera. Ipak, niko od njih dvojice nije prihvatio uslove koji su bili ponuđeni, pa se potraga nastavlja.

Stojković је objasnio da nije zauvek zatvorio sebi vrata nacionalnog tima, već je odlučio da odbije ponudu koju mu je poslao predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

– “Definitivno ostajem u Gvangdžuu i u narednom periodu to će biti moj jedini posao! Smatrali su u mojoj zemlji da sam najbolji kandidat da preuzmem reprezentaciju i smatram da je to divno priznanje za moj dosadašnji trenerski rad. Bilo mi je izuzetno teško da odlučim, ali prelomio sam. Dakle, svi su upoznati s mojom odlukom, neću biti selektor Srbije”, rekao je Dragan Stojković Piksi, prenosi “Informer”.

Izgleda nam sve izvesnije da će Mladen Krstajić biti taj koji će voditi reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu i da će nakon pozicije vršioca dužnosti biti i zvanično promovisan u selektora ukoliko se ne nađe bolje rešenje po mišljenju saveza.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!