Petrović odredio stručni štab

Selektor Srbije fudbalske reprezentacije Vladimir Petrović Pižon saopštio je imena svojih pomoćnika u stručnom štabu.

Pomoćni treneri biće Radovan Ćurčić i Srđan Vasiljević, kondicioni trener biće Željko Boljević, dok će o radu sa golmanima brinuti Goran Pandurović.

– „Pažljivo sam birao saradnike. Izabrao sam mlade trenere koji rade u Srbiji i koji su se edukovali u domaćoj Trenerskoj školi Fudbalskog saveza Srbije“, rekao je Petrović.

Ćurčić se domaćoj javnosti nametnuo dugogodišnjim uspešnim radom u ivanjičkom Javoru, a uz to je 2009. godine proglašen najboljim trenerom Srbije u izboru Saveza i predvodio je nacionalni tim na prijateljskoj utakmici protiv Japana, u kojoj smo u Osaki pobedili 3:0.

Vasiljević je u ovoj sezoni trenirao superligaša BSK iz Borče, a radio je i kao trener Čukarički Stankoma i bio je pomoćni trener u Smederevu. Boljević je dugogodišnji Petrovićev saradnik, dok će sa golmanima raditi Goran Pandurović, ujedno i trener golmana Partizana.

Petrović se, takođe, u želji da se maksimalno posveti predstojećim obavezama, još jednom osvrnuo na brojna pitanja vezana za mogućnost da Kleo zaigra za reprezentaciju Srbije.

– „Za susrete protiv Estonije i Italije Klea neću zvati, jer u trenutku kada sam sastavljao spisak on nije imao naš pasoš. Ali, posle tih utakmica, svaki igrač, a samim tim i Kleo, biće praćeni i njihova igra biće analizirana, pa ćemo videti šta će biti po tom pitanju u budućnosti. Dalje priče o statusu Klea u ovom trenutku deluju samo opterećujuće i zamolio bih sve za razumevanje i prihvatanje ovog mog stava“, rekao je Petrović.

Za razliku od prethodnih akcija reprezentacije, pred utakmice sa Estonijom i Italijom baza tima će biti hotel „Hajat“, a ne „Prezident“ Sportskog centra u Kovilovu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!