Partizan prodao i Andriju Živkovića Investicionom fondu Pini Zahavija?

Za koliko je Partizan prodao Živkovića za sada je tajna koju čuvaju i crno-beli i Investicioni fond.

Partizan je prodao Andriju Živkovića!

Pre dva dana klub iz Humske 1 prodao je svog najtalentovanijeg fudbalera Investicionom fondu na čijem čelu je Pini Zahavi.

Živković će do kraja polusezone sigurno ostati u Humskoj 1, a gde će se posle toga preseliti odlučiće Zahavi.

Za koliko je Partizan prodao Živkovića za sada je tajna koju čuvaju i crno-beli i Investicioni fond.

Kako je Benfika pre izvesnog vremena bila spremna da plati pet miliona evra za omladinskog reprezentativca, a Partizan tu ponudu navodno nije prihvatio, može se pretpostaviti da crno-beli ispod te sume nisu sklopili ugovor sa izraelskim menadžerom, ali sigurno nisu ni prešli cifru od sedam miliona evra za koliko su pre dve godine istom kupcu prodali i Lazara Markovića.

Profit Pinija Zahavija od preprodaje Lazara Markovića iznosi oko 15 miliona evra. Partizanu ga je platio sedam miliona, navodno je od Benfike odmah naplatio devet miliona evra i 50 odsto od naredne prodaje.

Benfika je nedavno prodala Markovića Liverpulu za ukupnu sumu od 25 miliona evra pa je Investicioni fond samo na Lazaru Markoviću za manje od dve godine zaradio čistih 14 miliona evra, možda i više…

Ne može se reći da je Partizan loše prošao u svim transakcijama. Na sedam startnih miliona evra imali su i procenat od naredne prodaje, ali ni do danas u Humsku 1 nije stigao novac iz Liverpula u iznosu od 2,2 miliona evra.

Crno-beli su, pretpostavljamo, kao i u slučaju Lazara Markovića ukalkulisali u ugovor sa Zahavijem i procenat od naredne prodaje Andrije Živkovića.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!