Orlovi sleteli u Belfast

Orlovi su doleteli u Belfast rešeni da slome krila optimizma Severnoj Irskoj i otpišu je sa liste kandidata za plasman na Prvenstvo Evrope!

Tri sata prijatnog leta bila su potrebna da bi se stiglo do grada odakle žele da odnesu tri dragocena boda!

Od lokalnih novinara niko nije sačekao srpske igrače, prošli su kroz aerodromsku zgradu skoro neopaženo, što im je i odgovaralo. Nisu imali mnogo vremena za odmor Stanković i drugovi.

Svega četiri sata posle dolaska u Irsku, od 19 sati po lokalnom vremenu, reprezentativci Srbije trenirali su na stadionu Glentorana. Po odluci selektora Petrovića bio je otvoren za javnost 15 minuta.

U četvrtak će Orlovi trenirati u vreme odigravanja meča (20.45 po srednjeevropskom vremenu) na Vindzor parku.

Malo je dilema selektora Vladimira Petrovića uoči važne utakmice u Belfastu, možda je i jedina ko će čuvati mrežu u sudbonosnom meču. Situacija je takva da neće biti iznenađenje ko god od trojice kandidata da zauzme startno mesto između stativa na Vindzor parku.

U prethodnom periodu Pižon je najviše poverenja imao u Bojana Jorgačevića. Da nije bilo kiksa za gol Rusije u prijateljskom meču, sigurno bi dobio šansu i u Severnoj Irskoj.

Adut Damira Kahrimana je standardnost u Tavriji, dok se na treninzima u Staroj Pazovi posebno isticao paradama Bojan Šaranov.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!