Orlovi protiv Škotske u Nišu!

Posle rukometaša, vaterpolsita, odbojkaša, tenisera, košarkaša, Niš će opet gledati i najbolje fudbalere Srbije.

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije obišla je stadion Čair i u izveštaju napisala da će se stadion koristiti za utakmice Radničkog u Superligi i za kvalifikacioni meč za SP između Srbije i Škotske 26. marta 2013. godine.

Posle rukometaša, vaterpolsita, odbojkaša, tenisera, košarkaša, Niš će opet gledati i najbolje fudbalere Srbije.

Kao prvi na kraju sezone u 1. ligi Srbije Radnički se plasirao u Superligu posle 9 godina pauze, a mečeve u eliti će igrati na renoviranom stadionu Čair.

Kako stoji u izveštaju FSS-a, stadion Čair će biti u upotrebi za utakmice Radničkog u Superligi i kvalifikicaonu utakmicu za Svetsko prvenstvo 2014. goidne između Srbije i Škotske. Ta utakmica će biti odigrana 26. marta 2013. godine.

Predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i Zajednice Super lige Srbije ukazali su predstavnicima Radničkog i Grada Niša na određene nedostatke koji su primećeni u toku radova na stadionu.

Delegaciju su činili Nebojša Ivković, zamenik generalnog sekretara FSS, Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice Super lige Srbije, Nenad Santrač, direktor sektora za pravne, opšte i poslove licenciranja FSS i Zdravko Jokić, menadžer organizacije FSS.

Takođe, u izveštaju FSS-a se navodi da je ukazano na elemente koje treba da se isprave u toku postupka licenciranja za takmičenje u Superligi, a ako Čair ne bude ispunio infrastrukturne zahteve – Radnički  će morati da zaključi ugovor sa drugim stadionom na kojem će igrati svoje utakmice, a koji ispunjava sve uslove predviđene Pravilnikom.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!