Orlovi odleteli u Meksiko

Utakmica sa Meksikom biće odigrana u Kereteru u subotu u tri sata ujutro po našem vremenu.

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u sredu iz Beograda za Meksiko, gde će u subotu odigrati prijateljski meč sa domaćom selekcijom.

Tri dana kasnije naša selekcija odmeriće snage i sa Hondurasom.

To su prve utakmice koje će nacionalni tim odigrati nakon poraza od Slovenije i neuspešnog završetka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

– “Nije lako, ali imamo dve jake utakmice u kojima su nam potrebni, pre svega, bistra glava i fokusiranost na fudbal. Verujem da ćemo uspeti u tome. Jasno je svima da su dug put i vremenska razlika činjenice koje nam ne idu na ruku, ali i to smo iskusili u karijeri i očekujem uspeh na predstojećoj turneji”, rekao je Radosav Petrović novinarima na beogradskom aerodromu.

Utakmica sa Meksikom biće odigrana u Kereteru u subotu u tri sata ujutro po našem vremenu.

– “Tokom kratkog dvogodišnjeg staža u nacionalnom timu iskusio sam i doba kada smo bili heroji, hvaljeni i slavljeni na svakom koraku i sada, posle neuspeha, kada nas svi kritikuju i napadaju. To je opis karaktera našeg naroda i tu se ništa neće promeniti. Ostaje nam da već sada počnemo pripreme za sledeće kvalifikacije i, nadam se, učešhe na SP u Brazilu”, kazao je napadač Dragan Mrđa.

Srbija će drugu prijateljsku utakmicu, protiv Hondurasa, odigrati u utorak od dva sata ujutru po našem vremenu u gradu San Pedro Sula.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!