Orlići u grupi sa Češkom, Nemačkom i Danskom

Završni turnir prvenstva Evrope za mlade fudbalere (igrači do 21 godine) biće održan sledeće godine u Češkoj od 17. do 31. juna.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće u A grupi prvenstva Evrope 2015. godine sa selekcijama domaćina Češke, Nemačke i Danske, određeno je žrebom u Pragu. Učesnici B grupe su Engleska, Italija, Portugalija i Švedska.

Srbija je bila svrstana u drugi šešir sa Danskom, Portugalijom i Švedskom, u prvom su bili Nemačka i Italija, a za nosioce su postavljeni Češka i Engleska.

Žrebom je rukovodio direktor takmičenja UEFA Đorđo Marketi, a kuglice sa imenima ekipa izvlačio je proslavljeni češki reprezentativac, bivši as Juventusa Pavel Nedved.

Završni turnir prvenstva Evrope za mlade fudbalere (igrači do 21 godine) biće održan sledeće godine u Češkoj od 17. do 31. juna.

Mlada reprezentacija Srbije pod vođstvom selektora Radovana Ćurčića izborila je plasman na završnu kontinentalnu smotru nakon što je u dvomeču baraža bila uspešnija od dosadašnjeg šampiona Španije (0:0 u Jagodini i 2:1 u Kadizu).

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!