Milošević: Nije tačno da niko iz FSS nije zvao Biševca!

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije odgovorio je povređenom štoperu na kritiku da ga posle povrede niko nije zvao i pitao kako je.

Srpski reprezentativac Milan Biševac razočarano je pitao iz Francuske: “Koliko košta SMS?”, aludirajući na to da ga niko nije pitao kako je posle teške povrede.

Iako nije konkretno imenovao kome je pitanje upućeno – da li rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije (FSS), zaduženima za kontakt sa igračima ili čak i saigračima u državnom timu, potpredsednik FSS Savo Milošević odgovorio mu je dan posle, u izjavi za “Večernje novosti”.

– “Prvo i osnovno, nije tačno da niko iz FSS nije zvao Biševca. Tu bih završio svaku polemiku sa njim, a i podsetio bih sve koji su u Savezu ili oko Saveza, da se polemika bilo koje vrste ne vodi preko novina, već u Savezu”, rekao je visoki funkcioner srpske “Kuće fudbala”.

Nekadašnji reprezentativac, koji je u dresu sa državnim grbom sakupio više od 100 nastupa, imao je poruku i za sve igrače koji konkurišu za “A” tim Srbije.

– “Svim igračima još jednom poručujem da se bilo kojim povodom ne preporučuju nikome preko novina, već svojom dobrom igrom i formom na terenu”, dodao je Milošević.

Potpredsednik Saveza upitan je i da li postoji mogućnost da je Biševac mislio na nekog drugog, a ne na osobe iz FSS.

– “U Savezu postoje trojica ljudi koji komuniciraju sa igračima. To smo selektor Radovan Ćurčić, tim menadžer Aleksandar Bošković i ja. I zato tvrdim da nije istina da Biševca niko nije zvao posle povrede, ali i naglašavam da ne želim nikakvu polemiku”, podvukao je Savo Milošević.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!