Mihajlović želi Đuričića u Torinu? (VIDEO)

Siniša Mihajlović je dobru saradnju sa Đuričićem imao za vreme njegovog boravka na klupi “orlova”, kada je Đuričić i najredovnije igrao za reprezentaciju Srbije.

Putevi trenera Siniše Mihajlovića i fudbalera Filipa Đuričića ponovo bi mogli da se ukrste u Torinu.

Filip Đuričić je najredovnije u reprezentaciji Srbije igrao za vreme boravka Siniše Mihajlovića na klupi “orlova”, a njih dvojica bi saradnju mogli da nastave i u Torinu.

Srpski trener će u narednoj sezoni voditi ovaj tim sa severa Italije, a jedno od prvih pojačanja mogao bi da mu bude ovaj ofanzivac iz Benfike.

https://www.youtube.com/watch?v=hNXLKzt2rT0

Nije tajna da portugalski klub želi da proda Filipa Đuričića, ali pozajmice u Sautempton, Majnc i Anderleht nisu bile uspešne, pa će on tokom leta pokušati da pronađe klub koji će hteti odmah da ga kupi. Zainteresovan je Torino, odnosno Siniša Mihajlović, pa je vrlo verovatno da će Benfika pristati na ponudu koju nudi italijanski klub.

Prema pisanju portugalskih medija – ta ponuda glasi četiri miliona evra.

Siniša Mihajlović je dobru saradnju sa Đuričićem imao za vreme njegovog boravka na klupi “orlova”, kada je Đuričić i najredovnije igrao za reprezentaciju Srbije.

Filip Đuričić je u Benfiku stigao 2013. godine iz Herenvena za 8 miliona evra, ali nikada nije dobio pravu šansu u ovom klubu. Za reprezentaciju Srbije je upisao 24 nastupa i 4 pogotka.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!