Mihajlović: Za meč protiv braće Hrvata ne treba neka prevelika motivacija

Postoje utakmice za koje nije potrebna neka posebna motivacija, rekao je Mihajlović studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović ocenio je da posebna motivacija igrača pred utakmicu sa Hrvatskom 22. marta na zagrebačkom Maksimiru nije potrebna i naglasio da zabranjuje seks fudbalerima dok su u karantinu, dva dana pred utakmicu.

Postoje utakmice za koje nije potrebna neka posebna motivacija, rekao je Mihajlović studentima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje. On je rekao da postoji mogućnost da igrači budu previše motivisani, pa da splasnu.

– “Za meč protiv braće Hrvata ne treba neka prevelika motivacija, ali moramo biti oprezni da ne bude previše motivacije”, istakao je Mihajlović.

Selektor Srbije objasnio je da seks igračima dva dana pred utakmicu nije dozvoljen.

– “Dva dana pred utakmicu oni ne mogu upražnjavati te aktivnosti. Pre toga nije nikakav problem”, rekao je Mihajlović.

On je objasnio da se ekipa okuplja 18. marta u Staroj Pazovi, ali će igračima posle treninga dati slobodno od sedam uveče do jedan ujutru.

Prema Mihajlovićevim rečima, njega ne interesuje šta će ko da radi u tom periodu.

– “Posle toga, kada smo u karantinu, to ne može. Mogu da imaju popodne neki put slobodno pa da odu da obave te aktivnosti, ali dan, dva pred utakmicu ne može. Nema tu ništa loše, ali kada završiš taj čin osetiš da si prazan, legao bi odmah da spavaš”, istakao je Mihajlović.

Amfiteatar na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja bio je pun studenata koji su slušali Mihajlovićevo predavanje i potom mu postavili brojna pitanja o taktici, pripremama za utakmice i predstojećem meču sa Hrvatskom.

Mihajlović će u subotu u podne objaviti spisak igrača za predstojeće dve kvalifikacione utakmice za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Hrvatske i Škotske.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!