Mihajlović se dogovorio sa Sampdorijom?

Srbija dobija novog selektora

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović postigao je sporazum sa Sampdorijom i uskoro će sesti na klupu kluba iz Đenove.

Vest da srpski stručnjak stiže na kormilo kluba za koji je nekada igrao preneli su brojni italijanski mediji, među kojima “Gazeta delo Sport”, agencija ANSA i “Skaj sport Italija” koji javlja da je dogovor postignut u sredu.

Navodno je dogovorena saradnja do kraja ove sezone, a ugovor će automatski biti produžen ukoliko Sampdorija izbori opstanak u Seriji A.

ANSA ističe da Mihajloviću predstoji razgovor sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije (FSS), pošto ima važeći ugovor koji ističe 30. novembra.

Sampdorija se posle 12 odigranih kola nalazi u zoni ispadanja sa samo devet osvojenih bodova, zbog čega je Delio Rosi u ponedeljak dobio otkaz. Predsednik FSS Tomislav Karadžić u utorak je rekao da ga ne brinu najave italijanskih medija da će Mihajlović preuzeti neki od klubova sa Apenina i da neće otići sa kormila reprezentacije “tek tako”.

Karadžić je naveo da će odluka o statusu Mihajlovića, kao i pitanja “vezana za njega”, biti rešeni za dve nedelje. Mihajlović je ranije istakao da će nastaviti posao ukoliko Karadžić ostane na mestu predsednika FSS.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!