Mihajlović: Nema svađe sa Subotićem

– “Ranije je bilo problema što nije igrao, a sada je verovatno problem što igra. Ne razumem… Ostao sam malo začuđen, ali moram da poštujem ono što je odlučio”, kaže Mihajlović povodom Subotićeve odluke da neko vreme ne igra za “orlove”.

Odluka Nevena Subotića da “odmori” od obaveza prema nacionalnom timu iznenadila je mnoge, a posebno selektora Sinišu Mihajlovića.

Jutro posle utakmice sa Hrvatskom pojavila se vest da štoper Borusije Dortmund neko vreme neće igrati za reprezentaciju Srbije, jer želi da se više posveti “individualnom radu u klubu i nameri da dodatno napreduje”.

Na tu temu pred novinarima u Staroj Pazovi govorio je Siniša Mihajlović.

– “Rekao mi je da je za njega u ovom trenutku mnogo važnije da ide u svoj klub da trenira, pošto želi da napreduje i da ne želi da bude pozivan za naredne utakmice sa Velsom, Japanom i Makedonijom, a da ako bude bilo potrebno za sledeći ciklus, onda je on opet na raspolaganju”, rekao je Mihajlović.

Selektor je nekoliko puta naglasio da nije bilo nikakvih problema i svađa, već da je to odluka Subotića.

– “Nisam od ljudi koji će nekog da zatvori ovde. Svakom treba da bude čast da igra za reprezentaciju, ali on ima neka druga razmišljanja u ovom momentu. Nije bilo problema. Objasnio mi je svoje razloge i ja sam ga pustio. Ranije je bilo problema što nije igrao, a sada je verovatno problem što igra. Ne razumem… Ostao sam malo začuđen, ali moram da poštujem ono što je rekao. Nije bilo nikavih svađa, nema problem sa mnom, on je tako odlučio”, rekao je Mihajlović.

“Orlovi” će tako biti bez štopera Borusije Dortmund u poslednje dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i u prijateljskom meču sa Japanom.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!