Ljajić: Igranje za Srbiju nikada nije dolazilo u pitanje

Ljajić u svom klubu Roma igra jako dobro, a sada bi želeo da se to nastavi i sa reprezentacijom.

Povratnik u fudbalsku reprezentaciju Srbije Adem Ljajić rekao je danas da njegovo igranje za nacionalni tim nikada nije dolazilo u pitanje i ocenio je da ekipa treba da igra na pobedu u nedelju protiv Portugala u Lisabonu.

– “U decembru sam imao prijatan razgovor sa selektorom Radovanom Ćurčićem i Savom Miloševićem. Nikada nije dolazilo u pitanje moje učešće u timu Srbije. Sve zavisi od moje forme i planova selektora. Spreman sam da nastupam za Srbiju u dužem periodu i ne znam zašto se o tome toliko polemiše u javnosti”, rekao je Ljajić u Staroj Pazovi.

Nacionalni tim se sprema za meč sa Portugalom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. Ljajić u svom klubu Roma igra jako dobro, a sada bi želeo da se to nastavi i sa reprezentacijom.

– “Već duži period igramo dobro. Pobeđujemo i to želim da nastavim sa reprezentacijom Srbije. U Lisabonu treba da igramo hladne glave, ali na pobedu. Ne možemo ići grlom u jagode. Znamo svoje vrednosti i mogućnosti protivnika. Mnogo je stvari u našim rukama”, rekao je Ljajić.

 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!