Lane Jovanović odbio produžetak saradnje sa Anderlehtom

Meni je Anderleht ponudio novi ugovor pod istim uslovima, ali sam ga sedam dana pre kraja šampionata odbio, iako je ovo najbolji klub u mojoj karijeri – rekao je srpski fudbaler

Srpski fudbaler Milan Jovanović napustio je Anderleht i nije zatvorio vrata kao što se to danima pisalo u belgijskim medijima.

Na priče da klub nije hteo da produži saradnju s njim, da je sa 32 godine prestar da bi mogao da igra top fudbal, da ga samo novac zanima, srpski napadač je javno odgovorio.

– Moram da odgovorim na svakojake komentare i insinuacije, koje nemaju veze sa istinom. Meni je Anderleht ponudio novi ugovor pod istim uslovima, ali sam ga sedam dana pre kraja šampionata odbio, iako je ovo najbolji klub u mojoj karijeri – konkretan je bio Jovanović na početku ispovesti u belgijskim medijima. – Stalno se pisalo o mojoj plati, zaradama, godinama, a ja vam kažem da sam u Briselu zaradio mnogo više nego što vi mislite!

Nije krio Jovanović i da napušta Belgiju zbog prevelikog pritiska javnosti kad je on u pitanju.

– Bio dobar ili loš, više nemam nameru da svoje ime viđam u novinama van sportskog konteksta. Zato i odlazim u klub koji će imati šampionske ambicije, jer me drugi ne interesju. Nisam još dobio konkretnu ponudu, ali sigurno neću igrati za manje novca nego što sam imao u Anderlehtu.

Bešiktaš i Olimpijakos od evropskih, odnosno Al Ahli i još neki klubovi od arapskih, pominjali su se kao nova destinacija srpskog napadača.

– Sve opcije su u igri, mada još čekam zvaničnu ponudu kluba gde bih najviše voleo da odem. U svakom slučaju, izabraću klub koji će se boriti za trofeje – zaključio je Lane Jovanović.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!