Laković najavio žalbu

U Fudbalski savez Srbije je stiglo rešenje Disciplnske komisije FIFA o kažnjavanju selektora našeg nacionalnog tima Radomira Antića.

Generalni sekretar FSS Zoran Laković rekao je da će, u skladu sa propisanom procedurom, u naredna tri dana najaviti žalbu na odluku Disciplinske komisije FIFA, a obrazloženje žalbe Apelacionoj komisiji biće upućeno u roku od sedam dana.

Antić je kažnjen sa četiri utakmice zabrane vođenja tima u zvaničnim utakmicama i novčano sa 14.000 franaka zbog, kako je navedeno, neprimerenog ponašanja i vredjanja sudije posle utakmice Srbija – Australija na Svetskom kupu u Južnoj Africi.

Prema statutu FIFA, odluka Komisije za žalbe je konačna, a moguće ju je oboriti samo pred Sudom za arbitražu u sportu, čiji je sedište u Lozani.

“U ovom trenutku rano je govoriti o procesu pred Sudom za arbitražu u sportu. Prvo moramo da okončamo postupak pred organima FIFA, u koje imamo poverenje. Detaljno ćemo obrazložiti žalbu i nadam se da će Komisija za žalbe to uvažiti”, rekao je Laković.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!