Kuzmanović: Ne mogu da verujem da Čelsi nudi toliku lovu za mene!

– “Realno, 23 miliona je velika lova, a ja sam skroman i mlad momak, ne vredim baš toliko.

Posle pisanja pojedinih engleskih listova da Čelsi sprema čak 23 miliona evra kako bi u ekipu doveo Zdravka Kuzmanovića, srpski reprezentativac iz redova Štutgarta smatra da ne vredi baš toliko.

– “Uf, ne mogu da verujem da Čelsi nudi toliku lovu za mene. Doduše, ja sam baš kao i vi tu vest pročitao na internetu. Kontakta između klubova bar zasad nije bilo. (Kada sam pročitao tu vest) bio sam zbunjen, zaprepašćen… Realno, 23 miliona je velika lova, a ja sam skroman i mlad momak, ne vredim baš toliko. Ubeđen sam da bi me Štutgart pustio i za manje novca da pređem u drugi klub. Ponavljam, kontakta nije bilo, a meni je čast što me dovode u vezu sa velikim klubom kakav je Čelsi. Ma ne samo čast, to je san snova. Takva ponuda uglavnom stiže jednom u životu”, rekao je, između ostalog, Kuzmanović za “Alo!”.

Kuzmanović, kome ugovor sa Štutgartom ističe u junu 2013. godine, dodaje i da “nigde nežuri”, ali i da bi se “snašao bez problema” u Premijer ligi,  iako je fizički veoma zahtevna.

– “Još sa 19 godina sam igrao u Seriji A, odigrao sam preko 70 mečeva za Fiorentinu, odigrao sam veliki broj jakih mečeva i u Štutgartu. Još kada se svemu tome dodaju 43 nastupa za reprezentaciju, onda je jasno da imam potrebno iskustvo”, ističe srpski reprezentativac.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!