Krstajić: Očekujem reakciju igrača u meču sa Nigerijom

Srbija i Nigerija igraju u utorak od 21 sat i taj kontrolni meč prethodi majskim pripremama za nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Selektor fudbalera Srbije Mladen Krstajić rekao je da za nacionalnu selekciju prijateljske utakmice ne postoje i da se uvek igra na rezultat.

Prema njegovim rečima, tako će biti i protiv Nigerije u drugoj proveri srpskih fudbalera koji su 23. marta izgubili od Maroka sa 2:1.

“Sigurno da je prva utakmica arhivirana, ali nije zaboravljena. Uradili smo analizu, predočili smo igračima gde smo mogli i morali bolje, kao i one dobre stvari. Idemo dalje, spremamo se za Nigeriju, utakmicu koja je isto prijateljska, ali pod znacima navoda, jer kod nas mečevi sa prefiksom prijateljski ne postoje, uvek se mora igrati na rezultat bez obzira na okolnosti i ono što se traži u igri”, rekao je Krstajić za FSS. 

Srbija i Nigerija igraju u utorak od 21 sat i taj kontrolni meč prethodi majskim pripremama za nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji. I Maroko i Nigerija igraju na Mundijalu. 

“Nigerija je nedavno pobedila Poljsku u gostima, gol je postigla iz jedanaesterca, a radi se o čvrstoj ekipi koja ima veliki broj igrača koji nastupaju u evropskim klubovima. Očekujem dobru reakciju naših igrača i mislim da uz dobru koncentraciju i zahteve koje budu imali na samom terenu verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat”, rekao je Krstajić. 

Svi igrači su spremni i u konkurenciji za igru protiv Nigerije. Srpski selektor je u prvom meču kombinovao u odbrani, što se nije ispostavilo kao pravo rešenje, jer je Srbija primila gol iz penala i jedan posle kašnjenja Maksimovića. 

“Dobra je atmosfera, dobro su odradili trening, tako da sam zadovoljan ambijentom i organizacijom kako na terenu, tako i van njega. Imamo atmosferu u reprezentaciji koju želimo, ono što smo očekivali i što je preduslov za dobar rad. Zbog svega navedenog očekujem dobru reakciju u meču sa Nigerijom, da ostvarimo dobar rezultat koji nije u prvom planu, ali opet ponavljam kod nas je najvažniji izgleda rezultat, sve ostalo je nebitno”, rekao je selektor Srbije. 

Za razliku od meča sa Marokom igranog u Torinu, Srbija protiv Nigerije igra u Londonu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!