Krstajić o novinarima: Ni Bog vam više ne može ugoditi!

“Ni Bog vam više ne može ugoditi”, obratio se selektor reporterima iz Srbije koji su izveštavali sa utakmice.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić rekao je da ne može da bude zadovoljan bodom protiv Rumunije u četvrtom kolu Lige nacija C.

“Ponovo smo pokazali da smo ekipa u stvaranju, da imamo karakter, želju i htenje da ispunimo što smo zacrtali. Dominirali smo, promašili penal i igračima mogu da zahvalim i čestitam od srca. Možemo da budemo nezadovoljni na kraju zato što smo uzeli samo četiri boda”, rekao je Krstajić novinarima posle utakmice u Bukureštu. 

Srbija je danas odigrala nerešeno bez golova sa Rumunijom u Ligi nacija, iako je imala penal i igrača više od 44. minuta. 

Upitan zašto Aleksandar Prijović nije ulazio u igru, Krstajić je rekao da je to odluka koju je on doneo. 

“Držali smo kontrolu 90 minuta. Ulaskom Sergeja (Milinković Savić) imali smo dobar skok i mogli da se uparimo sa (Aleksandrom) Mitrovićem. Ovo su takmičarske utakmice, imamo još dve utakmice kod kuće”, kazao je Krstajić. 

On je zatim kritikovao novinare. 

“Na Svetskom prvenstvu smo rizikovali, stavili ste me na margine, kako nemam pojma o fudbalu. Ne može vam Bog više ugoditi. To su odluke koje sam ja doneo i tako će biti ubuduće”, dodao je. 

Selektor je istakao da ne može da zameri Dušanu Tadiću na promašenom penalu, uz reči da je to “sastavni deo igre, da se dešavalo i da će se dešavati”.

Selektor reprezentacije Rumunije, Kozmin Kontra, rekao je da nema zamerku zbog toga što je Srbiji dosuđen penal, ali da smatra da sudija nije trebalo da isključi njegovog fudbalera.

“Po novim pravilima, okej je što je dosuđen penal, ali to što smo dobili crveni karton i nije baš u redu. Zadovoljan sam igrom i svojim fudbalerima. Bilo je teško protiv brzih i tehnički dobrih protivnika. Dali smo sve od sebe i smatram da smo igrali veoma dobro”, rekao je Kontra posle utakmice u Bukureštu.

Rumunija i Srbija su igrali nerešeno bez golova u četvrtom kolu Lige nacija.

Domaćin je od 44. minuta imao igrača manje, pošto je Gabrijel Tamaš isključen kada je napravio penal nad Mijatom Gaćinovićem. Dušan Tadić ga nije iskoristio.

“Utakmica je bila teška i videli smo dva različita poluvremena, upravo iz tog razloga. Igrali smo onako kako smo se dogovorili u prvom, bili uravnoteženi, napadali. Ali, posle penala i crvenog kartona je bilo drugačije. Morali smo da se reorganizujemo, pokušavali smo iz kontranapada i uglavnom smo se koncentrisali na odbranu”, kazao je Kontra.

Srbija u novembru dočekuje i Crnu Goru i Litvaniju.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!