Krasić: Srce me vuče u Juventus

Srpski reprezentativac Miloš Krasić između Italije i Engleske

Traže ga Juventus i Mančester siti, a on je u Barseloni, gde o Fenerbahčeu uopšte ne razmišlja.

Istine radi, nije Miloš Krasić juče oko podneva krenuo na pregovore sa šampionom Španije, već da iskoristi poslednje dane odmora do povratka u Moskvu. Da li samo da pokupi stvari i pozdravi se sa saigračima iz CSKA ili da nastavi rusku bajku do sledećeg leta, to će pokazati period koji je ispred nas.

– Ništa još nisam rešio, moja velika želja je Italija, srce me vuče u Juventus, međutim, imam ugovor sa CSKA, pa se i on pita.

Koliko ste u ovom trenutku blizu ili daleko odlasku iz Moskve?

– Izrazio sam želju da idem, već šest godina sam u klubu, nadam se da će rukovodstvo CSKA imati razumevanja.

Pojavila se informacija da ste Moskovljanima postavili ultimatum – ili Juventus ili odlazak tek po isteku ugovora?

– Nikakvi ultimatumi nisu u pitanju. Ne mogu ja da postavljam uslove klubu sa kojim imam ugovor, samo sam im rekao da bih voleo da nastavim karijeru u Juventusu. Oni, što je i normalno, imaju svoju računicu, pokušavaju da dobiju što je moguće veće obeštećenje.

Mančester siti nudi više novca klubu od Juventusa?

– Znam za interesovanje Mančester sitija, ali uz sve poštovanje prema budućem učesniku Lige šampiona i treneru Mančiniju, više bih voleo da nastavim karijeru u Torinu. Ne želim, naravno, da potcenim ni taj klub ni engleski fudbal, već samo pričam o svojoj želji.

U slučaju da se preselite u Mančester bili biste bliži kumu Jovanoviću, koji nastavlja karijeru u Liverpulu?

– To jeste istina, ali mene vuče Italija. Videćemo, ukoliko je ponuda Mančester sitija ozbiljna, zašto da ne sednemo za sto i porazgovaramo. Od utorka ili srede biću u Moskvi, kada ću se sresti sa čelnicima mog kluba.

Jeste li uspeli da se oporavite psihološki od ispadanja sa Mondijala?

– Uspeo sam malo da se sredim, mada je teško, nisu se još sve misli razbistrile. Treba da dignemo glavu, izvučemo pouke i krenemo dalje. Blizu je avgust, kada treba opet da se okupimo za prijateljsku utakmicu protiv Grčke. Neophodno nam je pozitivno razmišljanje jer već u septembru kreću kvalifikacije za Evropsko prvenstvo – završio je Krasić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!