Krasić: Konte me je precrtao i najbolje za sve je da odem

Srpski fudbaler Miloš Krasić izjavio je da je Juventus završena priča za njega i da sigurno napušta ‘staru damu’ u predstojećem prelaznom roku.

Miloš Krasić
već nedeljama uopšte nije u timu Juventusa, a iako je postojala želja da već u januaru napusti Torino, nije došlo do realizacije nijednog transfera.

– “Sada je očigledno da ovde nema mesta za mene, otpisan sam, nema me ni u jednoj kombinaciji za tim. Dakle, nema ništa novo, treniram najbolje što mogu, želim da ostanem potpuno fizički spreman, u dobroj formi, pa kad dođe leto, da tražim novu sredinu”, rekao je Krasić.

Srpski reprezentativac priznaje da je u januarskom prelaznom roku napravio lošu procenu, jer da je otišao na pozajmicu, imao bi do kraja sezone barem 10-15 odigranih utakmica u nogama.

– “Bile su pred kraj prelaznog roka ponude Totenhema i Zenita da odem na pozajmicu, ali sam odlučio da ostanem, verovao sam da ću dobiti u Juventusu novu šansu. Pogrešno sam procenio, sada ispada da je bilo bolje da sam otišao. Šta da radim, sačekaću još ovih mesec dana do kraja prvenstva pa ćemo da se rastanemo”, naglasio je Krasić.

Iako se mnogo pričalo o selidbi Krasića u Englesku, posebno u Čelsi, srpski fudbaler kaže da nije bilo pregovora.

– “Ma to su samo priče, nikakvih kontakata nije bilo, nikakvih konkretnih stvari. Dug je prelazni rok na leto, siguran sam da će biti ponuda, samo je bitno da dobro izaberem, da izvagam sve šta je najbolje za mene. Mnogo mi je žao što ću napustiti Juventus, niko ne odlazi srećan iz tako velikog kluba, ali posle odlične prve sezone nekako bez pravog objašnjenja, bez prave šanse, trener Konte me je precrtao i jasno je da je najbolje za sve da odem”, istakao je Krasić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!