Kleo: Voleo bih da igram za Srbiju!

Najbolji strelac Partizana Brazilac Kleo izjavio je da ne bi imao ništa protiv da igra za reprezentaciju Srbije.

Strelac sedam golova na šest utakmica Partizana gostovao je u redakciji lista Sport i na pitanje vidi li sebe u dresu “orlova”, potvrdno je klimnuo glavom.

“Ako bi me selektor pozvao, pričao bih sa njim, pa ako bi me želeli u timu, igrao bih za reprezentaciju Srbije”, ogradio se Kleo, svestan da takva praksa u srpskom fudbalu do sada nije postojala, ali da postoji u mnogim drugim zemljama.

Uostalom, njegov zemljak Deko bio je oslonac igre reprezentacije Portugala dugi niz godina, a reprezentacija Hrvatske u velikoj meri zavisi od forme Eduarda Da Silve.

Nije daleko dan ni kada će još jedan Brazilac Amauri zaigrati za četvorostruke prvake sveta, Italijane. Ali, ovo je ipak Srbija.

“Ne bih da pričam na tu temu, jer me niko nije zvao da igram za Srbiju”, bilo je poslednje što je Kleo rekao na ovu temu.

Kleo je potom dodao da su, po njegovom mišljenju, najbolji fudbaleri u Srbiji Mario Đurovski iz Vojvodine i Alveš iz Borca, kao i da veruje da će se – kada bude otišao – jednog dana vratiti u Partizan.

“I ljudi iz kluba i ja znamo da će doći trenutak kada ćemo se rastati, jer obe strane mogu finansijski dobro da prođu. Lično, ne bih imao ništa protiv da još dugo ostanem u Partizanu, a ako odem, voleo bih da se vratim jednog dana. Nikad se ne zna”, sa osmehom je govorio Kleo, koji je zamoljen da uporedi “Grobare” i “Delije” rekao:

“Oba kluba imaju velike navijačke grupe, ali ‘Grobari’ su bolji. Imamo sjajnu podršku. Uostalom, videli ste kako su nas bodrili protiv Anderlehta, posebno u trenucima kada su Belgijanci poveli. Uvek su tu”, kaže Kleo.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!