Kladionice: Srbi idu dalje!

Bukmejkeri smanjili kvotu na to da će „orlovi” proći grupu na SP, ali i dalje veruju da ispadamo u osmini finala! Kvota da ispadamo u prvoj fazi – 2,62

Sumrak favorita na Svetskom prvenstvu žestoko je uticao na kladioničarske kvote! Danas, 10 dana nakon starta Mundijala, prvi favorit za titulu je Argentina, dok Španija, kojoj su pre početka turnira davane najveće šanse za trijumf, sad deli drugo mesto sa Brazilom! Što se Srbije tiče, 11. juna bili smo 11. favoriti, a sad smo 14!

Porazom od Gane u prvoj utakmici smanjili smo poverenje bukmejkera, ali smo ga pobedom nad Nemačkom povratili, tako da je kvota na naš trijumf na Svetskom prvenstvu ostala ista – 67.

Međutim, pali smo na listi favorita jer su nas, zahvaljujući dobrim rezultatima, pretekle selekcije Čilea, Meksika, Paragvaja i Urugvaja. Mi smo, s druge strane, pretekli Francusku.

Međutim, kladionice su prilično uverene da će „orlovi” proći u osminu finala, o čemu svedoči da je kvota na našu eliminaciju u prvoj fazi 2,62, dok se ta opklada pre početka SP plaćala samo 1,72. Kvota da ćemo ispasti u osmini finala sad je 2,37 naspram 3,40, koliko je iznosila pre deset dana.
Šanse da ćemo doći do četvrtfinala su nam, prema mišljenju bukmejkera, mršave. Kvota da ćemo stati u ovoj fazi je ozbiljnih šest, a ukoliko se iz Afrike vratimo posle polufinala, svako ko se na to kladio dobiće devet puta veću sumu od uložene.

Dakle, naše akcije na svetskoj kladioničarskoj berzi ne kotiraju se toliko loše, što se ne bi moglo reći za neke velikane poput Francuske i Engleske. „Trikolori” su pred eliminacijom, pa stoga i ne treba da čudi da je kvota na njihov trijumf na Mundijalu otišla u nebesa – sa 19 na 151!

Englezi, koji su remijima i bledom igrom protiv SAD i Alžira razočarali čitavu planetu, bili su treći favoriti sa kvotom sedam, a sad su peti sa kvotom 11. Španci nisu tako žestoko kažnjeni za poraz od Švajcarske, pošto im je kvota na njihov konačni trijumf otišla sa pet na šest. Ipak, poziciju prvog favorita prepustili su Argentini, koja je, istini za volju, pokazala najviše u dosadašnjem toku SP. Kvota na „gaučose” sad je 5,5, a bila je osam.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!