Karadžić: Sve zavisi od fudbalera i stručnog štaba

Uoči duela u Mariboru, gde reprezentacija Srbije bije odlučujuću bitku za plasman u baraž, predsednik FSS naglasio je da bi plasman na EP bio od ”nemerljivog značaja” i da bi novčana sredstva od tog uspeha bila uložena u razvoj infrastrukture u Srbiji.

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić ocenio je da bi za reprezentativce Srbije trebalo da bude olakšavajuća okolnost činjenica da je Slovenija izgubila sve šanse za plasman na Evropsko prvenstvo.

”Orlovi” će u Mariboru imati poslednju šansu za plasman u baraž, ali Karadžić ne želi da predstojeći duel na ”Ljudskom vrtu” okarakteriše kao ”utakmicu od deset miliona evra”, koliko bi Savez inkasirao od plasmana na EP.

– ”Plasman na Evropsko prvenstvo je još daleko, pa ne mogu ovu utakmicu tako da nazovem. Ako pobedimo, očekuje nas i baraž kao nova prepreka. Mislim da je dobro po nas što za Sloveniju ovaj susret nema takmičarski značaj. Sve je, dakle u našim rukama i sve zavisi od naših fudbalera i stručnog štaba”, izjavio je Karadžić.

On veruje u uspeh u Mariboru, a optimizam mu podgreva i dobra atmosfera među reprezentativcima.

– ”Video sam da su pred polazak u Sloveniju bili odlično raspoloženi i to me veoma raduje. Plasman na EP bio bi za nas od nemerljivog značaja, sredstva bismo uložili u razvoj infrastrukture, ali i ako se ne plasiramo u Poljsku i Ukrajinu, pobeda u Sloveniji bi bila veoma bitna za nas, jer se polako vraća vera u reprezentaciju”, zaključio je Karadžić.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ads Blocker Detected!!!

We have detected that you are using extensions to block ads. Please support us by disabling these ads blocker.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
error: Sadržaj sajta je zaštićen od kopiranja!